Inspiration til indretning af stuen

Der er vidst ikke nogen tvivl om, at stuen er et af hjemmets vigtigste rum, hvis ikke det vigtigste. Stuen er jo et altafgørende samlingspunkt i boligen. Det er her man skal se fredagssjov om fredagen, slappe af i weekenden og måske se en film, når man har venner på besøg. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man får skabt en hyggelig og god stemning i stuen, som lægger op til en masse uforglemmelige minder med familie og venner. Men hvordan skaber man en hyggelig stemning i stuen? Vi vil her komme med nogle gode råd:

 

  1. Hav personlighed i stuen

 

Først og fremmest er der ikke nogen tvivl om, at det er vigtigt, at have personlighed i stuen. Personlighed er med til at skabe hygge og sætte stemningen, og generelt bare vigtigt for at skabe en god stemning. Der er mange forskellige måder du kan sætte en hyggelig stemning i hjemmet. Det kan bl.a. være ved at have familiebilleder fra gode stunder hængende på væggene eller ved at have en sjov plakat hængende, som siger noget om jeres familie. Det kan f.eks. være en fin Thy Plakat, som viser, at i oprindeligt kommer fra Thy eller referer til jeres sommerhus på Thy, som i hele tiden er nede at besøge.

 

  1. Skab en masse bløde siddepladser

 

Derudover er det altid vigtigt, at skabe en masse bløde og gode siddepladser, som både familie og venner kan nyde. Bløde siddepladser er naturligvis et must for at skabe omgivelser, hvor man virkelig bare har lyst til at smide sig med et glas vin eller se en film, og altafgørende for at skabe en fantastisk stemning. Det er derfor vigtigt, at du tænker over de siddepladser du skaber i din stue.

 

  1. Masser af tæpper og puder

 

Man skal naturligvis ikke overdrive med hvor mange tæpper og puder man har i stuen, men det er altid en god ide, at sørge for at have mange af dem. Puder og tæpper bidrager automatisk med hygge og varme, og derudover er de også gode at bruge til at tilføje nogle flere og forskellige farver til sofaen eller en liggestol uden at det ser mærkeligt ud. Med puder og tæpper kan du gå helt crazy i forhold til hvilke farvesammensætninger du laver.

 

  1. Tænk over belysningen i din stue

 

Sidst men ikke mindst, så anbefaler vi meget stærkt, at du tænker over belysningen i din stue. Belysningen spiller en stor rolle i forhold til stemningen i stuen, så det kan f.eks. være en god ide, at sørge for at have belysning, som du kan skrue lidt ned for, når det er tid til at se en film eller hygge over et glas vin.